h

Visas temas

+

Kaip blokuoti ir išjungti Facebook žinučių Facebook.com

"Facebook" savo privatumo politiką buvo dinamiškai keičiasi per pastaruosius kelerius metus. Nors kai kurie pakeitimai buvo iš tiesų labai naudinga, kai jų buvo gana absurdiška, suteikiant žmonėms galimybę kištis į bet kurį iš privatumo labiau nei bet kada. Ji padaryta taip paprasčiau žmonėms susisiekti tik su vienu, kurie tam tikrais būdais gali būti tikrai kelia nerimą. Šiame straipsnyje pateksite per kai kurias iš labai paprastas Facebook parametrus susijusius su žinučių. Šis straipsnis išmokys jus kaip išlaikyti nepageidaujamų žmonių nuo gautųjų už gerą.

Anksčiau, "Facebook" jeigu visi su galimybe išjungti parinktį "Pranešimas" dėl jų raida, kad jie galėtų nuspręsti, ar į norėjo tik jų draugai su jais susisiekti arba jų draugų draugai ir taip toliau. Bet dabar, ši funkcija nėra prieinama vartotojams. Taigi, jei jūs gaunate nepageidaujamų pranešimų iš ko nors, jūs turite du būdai, kaip valdyti situaciją. Mes bus aptarti šie du būdai atskirai išsamiai ir pažvelgti į procesus įgyvendinti kiekvieną iš jų.

1. nustatyti jūsų pranešimą "Griežtas" filtravimą

Tokiu būdu visus nepageidaujamus laiškus (laiškus iš žmonių, kurie nėra jūsų draugai) pateks į savo "kitų" aplanke Gauta į aplanką. Tai reiškia, kad nors jūs vis dar gauti šių pranešimų, jie ar ne klaida jums anymore yra aplanke Gauta.

Norėdami tai padaryti, vykdykite instrukcijas, pateikiamas toliau:

1. Prisijunkite prie savo Facebook sąskaitą per naršyklę www.facebook.com ir įvesti galiojantį Facebook vartotojo vardą ir slaptažodį.

2. spustelėkite privatumo nuorodas, šalia skirtuką pranešimų viršuje dešinėje ekrano, išplečiamajame meniu spustelėkite "Kurie galite susisiekti su manimi" ir pasirinkti "Griežtas filtravimas". Griežtas filtravimas neleidžia pranešimus, kurie yra iš niekam, išskyrus savo draugams, kad siunčiami tiesiai į jūsų pašto dėžutę. Tačiau, jei tam tikru metu jūs manote, kaip leisti savo apsaugas žemyn jums gali lengvai grįžti į "Basic filtravimo" po kurio dauguma pranešimų išsiuntimą į jūsų aplanką Gauta ne "Kiti" aplanką.

delete facebook message

3. Jei tai nepadeda išspręsti jūsų problemą kaip asmuo, kuris jį sukelia į savo draugų sąrašą, galite tiesiog unfriend juos. Tai, kad visi jų ateityje siunčiami pranešimai turi būti filtruojamas ir siųsti "Kitiems" pagal nutylėjimą. Tačiau jums gali tekti pašalinti ankstesnių pokalbių su jais pirmą kartą už filtravimo įsigaliotų.

2. Užblokuokite asmenį, iš kurio nebenorite gauti visus pranešimus

Jei unfriending taip pat nėra perspektyvus sprendimas į savo situaciją ir jūs tiesiog nenori išgirsti iš kito asmens nebėra arba jei manote, kad ko gauti iš rankų jūs galite tiesiog blokuoti jį. Tokiu būdu tas asmuo nebūtų galėtų jums siųsti bet kokį pranešimą visais, apsilankyti jūsų profilyje, žymelę jus pranešimų arba įtraukti jus kaip draugo šiuo klausimu. Tačiau, Atminkite, kad galite blokuoti žmonių kolektyviai; Vietoj to reikia blokuoti juos po vieną. Norėdami pradėti blokuoti žmones, atlikite šiuos veiksmus:

1. raskite asmens profilis naudojant paieškos juostą viršuje kairiajame kampe jūsų naujienų informacijos santraukoje.

delete facebook message

2. Atidarykite savo profilį. Šalia mygtuko pranešimas būtų kitą mygtuką su "..." ant jo. Spustelėkite jį ir išskleidžiamajame meniu pasirinkite "Blokuoti". Atminkite, kad po blokavimo asmuo, nei tas asmuo gali aplankyti savo profilį arba siųsti pranešimus, nei galite aplankyti savo profilį ir jį siųsti žinutę.

delete facebook message

3. Jei netyčia blokuoti asmenį galite visada panaikinti blokavimą, eikite į nustatymus ir pasirinkdami "Blokavimas" iš meniu kairėje pusėje ekrano. Jūs pamatysite visi žmonės, kad jūs užblokavote sąrašą. Galite tiesiog paspausti "atblokuoti" parašyta pavadinimo asmens, kurį norite atblokuoti, ir jis bus nebe uždrausta nuo Lankymūsi jūsų profilis arba siųsti jums žinutę.

delete facebook message

4. Atminkite, kad kai jums blokuoti asmenį, juos naikinant iš savo draugų sąrašą. Todėl, jei ateityje jūs pleistras dalykų su jais ir nuspręsti panaikinti blokavimą, jūs turite nusiųsti draugui prašymą, kad jie savo draugų sąrašą dalis vėl. Kitas dalykas, reikia nepamiršti, kad blokavimas yra abipusis. Tai reiškia, kad užblokavimą taip pat nutraukia visus savo tikslu komunikato tas asmuo per.

"Facebook' privatumo politika gali būti daug atlaidus dabar, bet jūs vis dar turite kai kurių teisių sau kaip nuspręsti, kurie turi laikyti aplanką Gauta ir dėl to, savo gyvenimą. Šiame straipsnyje moko jus, kaip tinkamai naudotis tomis teisėmis. Jūs neturite būti terorizuojama arba bugged arba Sapξcis asmuo nebėra. Jūs galite tiesiog pereiti į priekį Sekite nurodymais aukπθiau ir atsikratyti jų.

Home > Išteklių >All Topics> Patarimai > Kaip blokuoti ir išjungti Facebook žinučių Facebook.com
Viršuje